Letter to my girlfriend

Dat er bij het Vlaams Belang, net als in de andere politieke partijen, enkele stinkende putten zijn die de partij en de betrokkenen graag gesloten hadden, is te verwachten. Dat journalisten de deksels hiervan lichten, is niet meer dan hun taak. Maar is het ook hun plicht om zaken uit de persoonlijke levenssfeer te lichten? Hebben wij een boodschap aan de al dan niet reële liefdesverhouding tussen Frank Van Hecke en Marie-Rose Morel? Meer nog, hoeven wij die correspondentie te lezen?

sioevanheckeopgrondDe man ligt me niet en zijn overtuigingen nog minder maar dat betekent niet dat zijn rechten met de voeten getreden moeten worden. Waarom heeft Knack zich verlaagd tot een dergelijke faux-pas? Hoe kan het blad pretenderen een kwaliteitsblad te zijn wanneer het zulke platvloerse artikels schrijft? Waarin zit nu het verschil met roddelblaadjes genre Dag Allemaal? Zullen we elke week nieuwe onthullingen te lezen krijgen? Komen ook andere partijleden en gedupeerden aan bod? Zijn we zo radeloos dat we politieke tegenstanders moeten aanvallen op hun privé-leven? En vooral, ben ik de enige die gelooft dat onze zogenaamde kwaliteitsmedia steeds verder afglijdt richting riool?

Advertenties

3 Reacties to “Letter to my girlfriend”

  1. U bent niet de enige, mijnheer sezaar. Voelde ik al plaatsvervangende schaamte bij het kruisverhoor waaraan Cools en De Vadder Miet Smet en Wilfried Martens onderwierpen, afgelopen vrijdag zakte ‘De keien van de Wetstraat’ beneden alle peil. Tenenkrullend hoe ze zaten te peuteren in het privéleven van Morel en Van Hecke en hoe ze zaten te hengelen naar ‘vette’ details.

  2. En het zal jullie zeker niet verbazen dat ik jullie in deze volmondig bijtreed.

  3. Dat was laag van Knack. Plat en laag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: