Simply the best

Op het forum van goddeau.com loopt al sinds eind maart 2008 een soort muziekpoll waarbij iemand om middernacht een artiest voorstelt en daarbij zijn favoriete plaat en nummer van een artiest voorstelt. Iedereen krijgt 24u lang de tijd om zijn favoriete plaat/nummer voor te stellen zodat op het einde van de dag een rangschikking beschikbaar is. Ondertussen zijn er al verschillende artiesten de revue gepasseerd en is het niemand nog duidelijk wie er nu wel en wie niet aan bod is gekomen.

Voor de liefhebbers zet ik hier de lijstjes met scores. Ik heb de artiesten alfabetisch gerangschikt (solo op achternaam), het beste nummer en plaat vermeld en het aantal stemmen per categorie. Elke maand ofzo verschijnt de nieuwe oogst, tot ik het beu ben, doodval of de wereld ophoudt te bestaan.

Advertenties

2 Reacties to “Simply the best”

  1. Er zijn slechts drie artiesten waarvan het blijkbaar nodig werd geacht om ook te stemmen over het ergerlijkste nummer: The Beatles, Nick Cave en Cat Power. Ik denk niet dat dit de enige groep, zanger en zangeres zijn die ergerlijke nummers hebben. Is het dan te beschouwen als een teken van hun populariteit dat net zij er uit gekozen zijn om enige negativiteit op te spuien?
    Misschien kan iemand daarover een doctoraatsthesis schrijven.

  2. Ik denk dat het eigenlijk gewoon toeval is. Ik heb alle post “herlezen” en eigenlijk kan je er geen lijn in trekken. Veel hangt af van wie op dat moment iets post, wanneer het gepost wordt, etc. Bovendien merk je na een initieel enthousiasme dat het aantal posts gaandeweg vermindert, net zoals de drang om een nieuwe groep voor te stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: